Mareish 2 kg

Varastossa

Kuvaus

Auttaa säätelemään ja tukemaan tammasi hormonitasapainoa Rauhoittaa kouristusten aiheuttamaa lihasjännitystä

Säätelee mielialaa ja käyttäytymistä kiiman aikana

Kiimahormonien säätely tukee tervettä maksaa, parantaa hormonitasapainoa, säätelee lisääntymisjärjestelmää ja parantaa hedelmällisyyttä, auttaa mielialaan ja ärtyneisyyteen sekä auttaa poistamaan kiiman aikana mahdollisesti ilmenevää lihasjännitystä.

Ei saa käyttää tiineille tai imettäville tammoille


Maito-ohdakkeen antioksidantit ja tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet auttavat tukemaan maksan terveyttä, mikä puolestaan parantaa hormonitasapainoa. Runsaasti linolihappoa sisältävä maitoohdake voi olla erityisen hyödyllinen tammoille, joilla on hormonaalista epätasapainoa, kuten kiimaan liittyviä käyttäytymisongelmia, epäsäännöllisiä kiertoja tai munasarjakystia.


Agnus Castus (Chaste Tree Berry) Agnus castus, joka tunnetaan myös puhtaana puumarjana, on yrttilisä, jota on käytetty vuosisatojen ajan tukemaan hormonitasapainoa sekä ihmisillä että eläimillä. Hevosilla agnus castusta käytetään luonnollisena tapana säädellä lisääntymisjärjestelmää ja parantaa hedelmällisyyttä. Agnus castus stimuloi aivolisäkettä tuottamaan enemmän luteinisoivaa hormonia (LH) ja vähemmän follikkelia stimuloivaa hormonia (FSH). Tämä voi johtaa progesteronin tuotannon lisääntymiseen ja estrogeenituotannon vähenemiseen, mikä voi auttaa tasapainottamaan hormonijärjestelmää. Agnus castus auttaa hallitsemaan kiimakiertoon liittyviä käyttäytymisongelmia, kuten aggressiota, hermostuneisuutta tai epämukavuutta.


Sitruunamelissa, joka tunnetaan myös tieteellisellä nimellä Melissa officinalis, on yrtti, jota on perinteisesti käytetty rauhoittavien ja rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi. Tunnettu rauhoittavasta vaikutuksestaan hermostoon, maha-suolikanavaan ja auttaa ärtyneisyyteen. Sitruunamelissa toimii vuorovaikutuksessa tiettyjen aivojen välittäjäaineiden kanssa, mukaan lukien GABA ja asetyylikoliini. Näillä välittäjäaineilla on rooli mielialan, unen ja muiden hermoston näkökohtien säätelyssä. B6-vitamiini B6-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä pyridoksiini, on välttämätön ravintoaine, jolla on rooli monissa kehon toiminnoissa, mukaan lukien hormonien tuotanto ja säätely. B6-vitamiini auttaa säätelemään useiden hormonien, mukaan lukien estrogeenin, progesteronin ja testosteronin, tuotantoa. Sillä on myös rooli mielialan ja käyttäytymisen säätelyssä, koska se osallistuu välittäjäaineiden, kuten serotoniinin ja dopamiinin, synteesiin. B6-vitamiini auttaa tukemaan tammoja, joilla on hormonaalinen epätasapaino, kuten epäsäännöllinen kierto, kiimaan liittyvät käyttäytymisongelmat tai munasarjakystat.


L-arginiini on aminohappo, joka osallistuu moniin kehon fysiologisiin prosesseihin, mukaan lukien hormonien tuotanto. L-arginiinilla on rooli useiden hormonien, mukaan lukien kasvuhormonin, insuliinin ja estrogeenin, tuotannossa. Se auttaa parantamaan verenkiertoa lisääntymiselimiin, mikä voi tukea tervettä lisääntymistoimintoa. L-arginiini tukee tammoja, joilla on hormonaalista epätasapainoa, kuten epäsäännöllisiä kiertoja, kiimaan liittyviä käyttäytymisongelmia tai hedelmällisyysongelmia.


L-tyrosiini on aminohappo, joka osallistuu useiden tärkeiden välittäjäaineiden, kuten dopamiinin, norepinefriinin ja epinefriinin, tuotantoon aivoissa. L-tyrosiini auttaa tukemaan kognitiivisia toimintoja, parantamaan mielialaa ja vähentämään stressiä.


Hermostossa magnesium osallistuu serotoniinin, "onnellisuushormonin" vapautumiseen, ja auttaa hallitsemaan stressihormonia kortisolia. Magnesium auttaa myös lievittämään lihasjännitystä, jota voi esiintyä kiiman aikana.

Tuote ei sisällä täyteaineita.


Annostus:

14-45 g riippuen tamman koosta ja kiiman voimakkuudesta
Tarkemmat annostusohjeet pakkauksessa.