Hemsida

AviFrom_Logo_Mono_-_DOT_-_BLUE_pieni

 

 

Om mig och Aviform

Jag heter Susanna Laine. Min resa tillsammans med Aviform(1) började för över tio år sedan när jag letade efter något som kunde hjälpa mitt sto med de stela leder hon drogs med. Det var i den vevan som jag hittade Aviform Suppleaze Gold och jag bestämde mig för att prova. Redan efter ett par veckor noterade jag hur mycket lättare och ledigare hon rörde sig. Mitt nya kosttillskott hade gjort resultat.

Jag var så imponerad att jag kontaktade Aviform på studs och där någonstans utvecklades min goda upplevelse till ett samarbete som än i dag består. Nu gick det undan, och sedan 2010 har jag försett Finland med Aviforms högkvalitativa produkter. Och nu är det Sveriges tur.

Aviform har tillverkat kosttillskott för djur i över 40 år, inte bara för hästar, utan också till fåglar, hundar och nu senast till katter. Alla produkter håller förstås UFAS(2) höga kvalitetsstandard.

Jag hjälper dig hemskt gärna att hitta rätt produkt för just ditt djur, så öppna mejlprogrammet och berätta om din häst, din hund eller din katt. Min e-postadress är susanna@1hevosvoima.com.

Ha en bra dag!

Susanna Laine

(1)Aviform, som har sin hemmabas i Norfolk i England, började sin verksamhet 1977. Då handlade det enbart om produkter för fåglar. Ursprunget lever kvar i företagets namn; Aviform betyder ”i form av en fågel”.
(2) Universal Feed Assurance Scheme – UFAS 6029