Suppleaze Gold 600g purkki


Suppleaze Gold 600g purkki

59,00


Asiakasarviot: Suppleaze Gold 600g purkki

Arvioiden lukumäärä: 5
Arvioiden keskiarvo: 4,8
Lue kaikki arviot
Erittäin hyvä
käyttäjältä päiväys: 26.6.2018
Olen käyttänyt tätä vanhemmalla suomenhevosella, jolla oli pahoja nivelvaivoja, tämän käytön jälkeen ruuna käveli alamäetkin kuin nuorena poikana, ero oli huomattava, ja olen varma että tämä oli se aine joka auttoi, koska muuta ei muutettu.
Nyt aloitamme tämän käytön ravureillamme, joilla on ollut useita nivelpiikityksiä, todella toivon että piikitykset vähenevät ja vaikka loppuisivatkin. Erityisesti tätä suosittelen kilpahevosille joilla nivelet on kovilla, ja takuulla mainostan tätä tuotetta, netistä löytyy myös hyvä vertailu tuotteen pitoisuuksista muihin vastaaviini.
Hyvä tuote, täyttä tavaraa!
käyttäjältä päiväys: 10.4.2018
Olen nyt antanut tätä pari viikkoa kahdelle vanhimmalle labradorilleni, joista toinen on pian 13 vuotias ja sairastui 5 vuotta sitten borrelioosiin, joka ehti niveliin ennen kuin todettiin ja toinen 5 vuotias E-lonkkainen ja nivelrikko todettiin jo 1,5 vuoden ikäisenä. Vanhemmassa labradorissa en vielä näe muutosta, mutta luulen että katson vielä kuukauden ajan ja lopetan antamisen sitten ja katson että tuleeko sen jälkeen muutosta johonkin suuntaan. Mutta E-lonkkaisella labradorilla vaikutus näkyy jo! Se ei ole enää pitkään aikaan pyytänyt nuorinta 1,5 v labradoria leikkimään ja saanut "hepuleita" mutta nyt haastaa toisen. Suosittelen ehdottomasti!
Todella hyvä tuote
käyttäjältä päiväys: 23.3.2018
Käytän tuotetta sekä koiralla että ponilla. Ja molemmilla tuote toimii hyvin, huomaan selkeän eron siihen, kun sitä ei käyttänyt.
Lue kaikki arviot

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Suppleaze Gold 1,5 kg purkki Suppleaze Gold 1,5 kg purkki
125,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Dickytummy 250 ml
14,00
Tummytonic 300 g
21,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Nivelille, Etusivu, Aviform hevosen täydennysrehut